Tagged: rauginti kopūstai
Rauginti kopūstai – ne tik gardus garnyras ar sriubos ingredientas, bet ir tikras vitaminų bei probiotikų šaltinis, ypač vertingas šaltuoju metų laiku. Lietuvoje kopūstų rauginimo tradicijos siekia šimtmečius, o kiekviena šeimininkė turėdavo savo paslapčių,...
Kopūstas – tikras lietuviškos virtuvės karalius! Sunku įsivaizduoti mūsų stalą be gardžių balandėlių, sočios kopūstienės ar traškių raugintų kopūstų. Ši universali daržovė ne tik pasižymi puikiu skoniu, bet ir yra tikras vitaminų bei mineralų...
Rauginimas – senovinis konservavimo būdas, leidžiantis mėgautis sveikais ir skaniais produktais visus metus. Ypač Lietuvoje, kur kopūstų rauginimas žiemai turi gilias tradicijas, ši veikla tapo neatsiejama rudens sezono dalimi. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip sėkmingai...