Tagged: ankstyvosios bulvės
Po ilgos, pilkos žiemos kiekvienas iš mūsų su ilgesiu laukiame pavasario. Ne tik dėl šiltesnių saulės spindulių ar paukščių čiulbesio, bet ir dėl to gaivaus, traškaus, tikrų vitaminų kupino pirmojo derliaus skonio. Juk niekas...
Bulvė – ne veltui vadinama antrąja lietuvio duona. Ši daržovė yra neatsiejama mūsų virtuvės dalis, o nuosavame darže užaugintos bulvės skonis – nepakartojamas. Tačiau norint džiaugtis gausiu ir kokybišku derliumi, vien entuziazmo neužtenka. Vienas...
Bulvės – neatsiejama lietuviško stalo dalis, o tinkamos veislės pasirinkimas gali lemti ne tik gausų derlių, bet ir nepriekaištingą patiekalų skonį. Tarp daugybės bulvių veislių, pastaruoju metu vis daugiau dėmesio sulaukia „Concordia“. Tai universali,...
Bulvės – neabejotinai viena svarbiausių ir mylimiausių daržovių Lietuvoje. Nuo seno jos maitino mūsų protėvius, o šiandien yra nepakeičiama daugelio tradicinių ir modernių patiekalų dalis. Tačiau bulvių pasaulis yra kur kas įvairesnis, nei gali...
Bulvės – neabejotinai viena svarbiausių ir mylimiausių daržovių Lietuvoje. Sunku įsivaizduoti lietuvišką stalą be gardžių bulvinių patiekalų: nuo tradicinių cepelinų iki paprasčiausiai virtų bulvyčių su krapais ir sviestu. Kiekvienas sodininkas svajoja apie gausų ir...