Tagged: sveika mityba

Įvadas į shiitake grybų pasaulį 0

Shiitake grybai

Shiitake grybai jau seniai garsėja savo išskirtiniu skoniu, aromatu bei sveikatai palankiais ypatumais. Tradiciškai jie auginami Azijoje, kur vertinami ne vien dėl maistinių savybių, bet ir dėl svarbios vietos Rytų kultūroje. Visgi šiandien šiuos...

Medlieva Lamarko: Priežiūra, augimo sąlygos ir nauda sode 0

Medlieva Lamarko: Priežiūra, augimo sąlygos ir nauda sode

Medlieva Lamarko yra viena iš vertingiausių sodininkystės augalų, žinoma dėl savo estetiškumo ir naudingo vaisių. Šis augalas puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems sodininkams, siekiantiems praturtinti savo sodą ne tik gražiomis gėlėmis, bet ir...

Marinuoti česnakai 0

Marinuoti česnakai: unikalus ir sveikas gardėsis

Marinuoti česnakai yra ne tik puikus būdas išsaugoti šviežių česnakų skonį ir aromatą, bet ir unikalus gardėsis, kurį galima naudoti įvairiuose patiekaluose. Jie pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir daugybe naudingų savybių sveikatai....

Kaip pasigaminti varškę 0

Kaip pasigaminti varškę

Varškė – tai tradicinis lietuviškas pieno produktas, kuris yra populiarus dėl savo skonio, tekstūros ir maistingumo. Tai lengvai pasigaminamas namuose produktas, kuris gali būti naudojamas įvairiuose patiekaluose arba valgomas tiesiog taip. Šiame straipsnyje apžvelgsime,...